Hej!


Jag letar ständigt efter vackra gamla och antika möbler i fint skick. Möblerna gås igenom och allt skall fungera innan leverans. Man får inte glömma att de flesta av möblerna jag säljer är över 100-150 år gamla. Kvaliteten är fantastisk men det är också mycket som måste fixas på varje möbel. Lådorna skall fungera, dörrarna skall gå att öppna och stänga lätt. Det skall finnas nycklar och fungerande lås i många möbler. Färgerna jag använder är nästan genomgående linoljefärg. Varje möbel blir unik och personlig. Målet är att bilderna ska ha hög kvalitet och ge en bra bild av hur möblerna ser ut i verkligheten. Stylingen bidrar till att man får en känsla av hur det kan se ut hemma hos er. Jag använder en professionell fotograf til fotograferingarna.

Här kommer lite information om vad som är på väg att komma in i butiken. Då alla möbler är antika och renoveras varsamt finns det endast en möbel av varje. Alla är unika och speciella i sitt slag. Möblerna kommer från Sverige och Danmark och är oftast 1800-tal eller tidigt 1900-tal.


Transporttiderna kan vara längre nu under sommaren. Nästa transport sker i början av Augusti. Jag förvarar gärna möblerna under tiden. Hör gärna av er om ni undrar något!

Jag öppnar gärna efter överenskommelse.
Maila eller ring före så hittar vi en tid som passar!


Hälsningar Martina

© BUTIK LANTHANDELN 2014 • SHOWROOM: IDROTTSGATAN 5, 22229 LUND • ÖPPETTIDER: ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE

+ 768-656089 • INFO@BUTIKLANTHANDELN.SE • KHAKI WEBBYRÅ