Köpvillkor & info


Här är information om de villkor som gäller för Butik lanthandeln. Läs igenom alla punkter innan köp. Är det något som är oklart kontakta oss gärna på info@butiklanthandeln.se eller 076-8656089.

Kundregister
Vid beställning fyller du som kund i dina uppgifter. Genom detta godkänner du att uppgifterna registreras i vår kunddatabas. Alla uppgifter är konfidentiella och kommer inte att lämnas ut eller säljas på något sätt.

Priser
Alla priser är angivna inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Alla priser är angivna i svenska kronor. Önskar du betala varan i annan valuta är det den aktuella valutakursen som gäller.

Leverans, frakt
Vid beställning av möbler till ordnas transport via samarbetspartners. Vi samarbetar med en transportfirma som är specialiserade på att frakta gamla och antika möbler. Fraktkostnaden betalas av köparen direkt vid avlämning till transportören. Vi kontaktar dig per telefon eller mail för att meddela fraktkostnaden. Mindre och lätta paket skickas med posten. Det går bra att hämta varan direkt hos oss efter överenskommelse.

Betalning

Du kan välja mellan att betala med faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Du kan också betala en förskottsfaktura direkt till butiken.

  • Klarna Checkout
    Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ där så är möjligt. Vid betalning med faktura gäller Klarnas gällande fakturavillkor; f.n. 14 dagars kredit, 60 kr påminnelseavgift samt dröjsmålsränta motsvarande 24 % plus av Riksbanken fastställd referensränta. Det kostar inget att använda Klarna Checkout.

    När du slutför ett köp via Klarna Checkout träffar du och Klarna ett avtal där Klarna bl.a. garanterar att du inte behöver betala om du inte får dina varor. Klarna ersätter samtidigt butiken för det du handlat och övertar därmed rätten att få betalt. Oavsett vilket betalsätt du väljer så går din betalning därmed till att reglera den fordran Klarna har.

  • Förskottsfaktura. Du får en faktura per mejl och varan skickas sedan så snart betalningen registrerats på vårt konto. Vid köp av stora möbler meddelas tid för frakt.

Retur
Köpta möbler tages ej i retur. Möblerna är uteslutande gamla och i gott skick men man får räkna med patina och ett visst slitage. Många möbler är varsamt renoverade och omklädda. Övriga varor har du rätt att ångra inom 14 dagar. Varan skall återlämnas i oförändrat skick. Kunden står själv för frakten tillbaka till oss. Vi ersätter dig för varan.

© BUTIK LANTHANDELN 2014 • SHOWROOM: IDROTTSGATAN 5, 22229 LUND • ÖPPETTIDER: ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE

+ 768-656089 • INFO@BUTIKLANTHANDELN.SE • KHAKI WEBBYRÅ